NİĞDE / BOR - Veli Bengü İlkokulu

..
Harım Mahallesi Yağlıca Caddesi No 76 51700 BOR / NİĞDE
Vizyon
İstiyoruz ki Bu Okulda; bilgiyi kullanabilen, Çevre Problemlerine çözüm üretebilen, kaynaklardan yararlanabilen, Kültürel Mirasına sahip çıkabilen, Sorumluluk alabilen, Paylaşmayı bilen, Kendini yenileyerek Çağa ayak uydurabilen ve Sevgiyi-Saygıyı bilen öğrenciler yetiştirmektir...
Misyon
Bizler, Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile Atatürk İlke ve İnkılâpları Işığında mevcut imkânlardan en iyi şekilde yararlandırmak ve düşünceye saygılı olan bireyler yetiştirmek için paydaşlarımızın hepsini mutlu eden okul ortamı oluşturmak için varız.
Başarılar
2013 OGS Sonuçlarına göre 1 Öğrencimiz Fen Lisesi, 26 Öğrencimiz de Anadolu Meslek ve Anadolu Liselerini kazanmıştır.
Başlayış: 08.50 Bitiş : 15.00
Kalorifer (Doğalgaz)
Okulumuz İlçe Merkezindedir.
3 adet özel taşıma servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Harım Mahallesi. Yağlıca Caddesi. No 76 (Eski Kemerhisar Caddesi) 51700 Bor-Niğde
İl Merkezine 14 km.
Proje Çalışmaları